14 juny 2014

Resum del Plenari del Consell de Salut Municipal del 28/5/2013

En data 28 /05/2014 es va realitzar la reunió del Consell de Salut a l’Ajuntament de Sant Joan Despí . Alguns dels temes que es van tractar son els següents:

  • Programa alimentari a les escoles: Totes les escoles de Sant Joan Desí tenen cuina pròpia i realitzen autocontrols sanitaris. Els productes que s’utilitzen son del parc agrari del poble.
  • Per tal de fomentar la pràctica de l’esport s’ha fet el PAFES (Pla d’Activitat Física Esport i Salut) que consisteix en unes rutes per caminar o córrer pel nostre poble. Es poden consultar a la web de l’Ajuntament.
  • Pel que fa a l’atenció mèdica aquest estiu, tal com es va fer l’any passat, des del 4 fins el 29 d’agost l’ ambulatori de Les Planes obrirà pel matí, el de barri Centre per la tarde i tindran agenda única. En cas d’urgència anar primer al ambulatori, després al consultori de Sant Ildefons i en últim lloc al Hospital Moisès Broggi.
  • Als ambulatoris s’ha posat en marxa la consulta del tabac on el metge assessorarà als pacients que vulguin deixar de fumar.